Messu Mielipiteitä lapsista/nuorista, päihteistä, arvoista, valtakunnan politiikasta ja Vantaan Kaupungin päätöksenteosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuolenvaihdos

Sateenkaari ja puolikuu

Kulunutta viikkoa on juhlittu ihmisoikeuksien huipentumana. Sateenkaariliput ovat liehuneet tangoissa useita valtion rakennuksia myöten ja poliisi on kunnostautunut osallistumalla pride-kulkueeseen.

Yksi asia on käynyt selväksi. Huuto epätasa-arvosta ei lakkaa, vaikka lainsäädäntöä on muutettu otteella. Kokoomuskollega Jaana Pelkonen surkuttelee nyt haluttomuutta edistää trans- ja äitiyslakia.

Kuinka mies ei synnytä...

Olen itse hyvin klassinen heteromies. Minulla ei ole erityisen mielenkiintoisia saati harvinaisia seksuaalisia suuntauksia. Toisaalta olen sen verran vapaamielinen että kannatan monenlaista kehonmuokkausta. Minulla on tatuointeja. Ja esimerkiksi ympärileikkauksen kohdalla en vastusta itse prosessia vaan sitä että se tehdään alaikäisille vastoin heidän omaa suostumustaan. Näin ollen minulla on melko mutkaton suhde niihin jotka haluavat vaihtaa sukupuoltaan. En ole uskovainen joten se ei voi olla syntiä. Ja vaikka se olisi syntiä niin se ei olisi minun syntini vaan tuon synnintekijän synti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä