Messu Mielipiteitä lapsista/nuorista, päihteistä, arvoista, valtakunnan politiikasta ja Vantaan Kaupungin päätöksenteosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Luovutus

Saksalaistuomarit tyrmäsivät Espanjan-taas

Saksan osavaltion Schleswig-Holsteinin tuomarit ovat tyrmänneert jo toisen kerran Espanjan korkeimman oikeuden tuomarin Pablo Llarenan luovutuspyynnön Katalonian ex-aluejohtajasta Carles Puigdemontista kapinan perusteella. Nurin meni myös syyte yleisen järjestyksen vaarantamisesta, koska Puigdemont ei voi olla sellaisesta henkilökohtaisesti vastuussa.

Luovutusoikeudenkäynnit tuovat ulkopolitiikkaan kylmän syksyn

Syksyn mittaan suomalainen oikeusjärjestelmä päättää mitä todennäköisimmin kahden venäläismiehen kohtaloista luovutusoikeudenkäynneissä. Toinen miehistä on etsintäkuulutettu Venäjällä ja toinen Yhdysvalloissa, molemmat rikoksista, jotka eivät liity politiikkaan. Halusi Suomen hallitus sitä tai ei, oikeudessa joutuu tuomiolle tekojen lisäksi kahden suurvallan hallinnon legitimiteetti.

Kumpikaan miehistä ei kaikesta päätellen ole tyhjätasku. Heillä on varaa ostaa parasta juridista asiantuntemusta ja ehkä myös medianäkyvyyttä ja poliittista vaikutusvaltaa.

Suomi luovutti joulukuussa 2012 venäläisen miehen Yhdysvaltoihin

Aivan aluksi

Tiesitkö, että Suomi luovutti joulukuussa 2012 venäläisen miehen Yhdysvaltoihin?

Siis, et.

No, nyt tiedät.

Suomi luovutti.

Kaikessa hiljaisuudessa.  All Silence.

*

 

Lain pitkä käsi

Lain pitkä koura on edennyt Suomeen saakka palauttaakseen Yhdysvaltoihin mieshenkilön, joka on syyllistynyt paikallisen eläkevakuutusjärjestelmään suuntautuneeseen petokseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä