Messu Mielipiteitä lapsista/nuorista, päihteistä, arvoista, valtakunnan politiikasta ja Vantaan Kaupungin päätöksenteosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Koti

Upea, konstailematon Korso

Muuttaessani Korsoon useampi vuosi sitten sain paljon kuulla ennakkoluuloja. Korson maine resuisena ja turvattomana lähiönä kiiri korviini. Useampaan kertaan sain kuulla, että Korso on kamala ja kolkko paikka. ”Älä sinne nyt ainakaan muuta, aivan hullu paikka” minulle kuiskuteltiin. Onneksi muutin, enkä muuta pois.

Koti on jokaisen ihmisoikeus

Eräs asiakkaani kuvasi, ettei voinut edes haaveilla kodista. Ongelmia oli niin paljon. Asunnon saannin esti pakottava tarve saada huumeita sekä keskittyminen seuraavan väliaikaisen yöpaikan varmistamiseen. Mikäli yöpaikka oli löytynyt pariksi yöksi, sai muutaman päivän ottaa rennommin. Asiakkaallani on nyt ollut koti noin kymmenen vuotta ja hän on raitistunut ja toipunut. Edelleen hän kuvaa arvostavansa kotia eri tavalla kuin ilman viiden vuoden asunnottomuuskokemusta. Koti on ihmisen perusoikeus, joka on turvattava jokaiselle.

Onko Suomella pääministeriä ?

Päämisteri on ilmoittanut, että Hän on eurooppalainen ja Eurooppa on Suomen koti.

Onko Suomella pääministeriä ?

"Koulupotilaan" ongelmana tarkoituksettomuus

Peruskoulun päättävän nuoren tukioppilaan vastaus kysymykseen, mistä johtuu ristiriita ”maailman parhaat opettajat” versus ”maailmaan korkeimpiin kuuluva koulupahoinvointi” oli havahduttava: oppilaat, joilla ei ole tarkoitusta.

Pakolaiset, tervetuloa asumaan koteihimme!

Refugees, welcome to Finland! on vastuuviikon pakolaisteeman inspiroima suunnitteluryhmä.

------

Ryhmä toivottaa turvapaikanhakijat tervetulleiksi asumaan vastaanottokeskusten sijasta ja tilan puuttuessa meidän koteihimme. Ryhmä kanavoi ihmisten poliittisen turhautumisen toimintamahdollisuuksiksi.

------

Mikä on Refugees, welcome to Finland! -ryhmä?

Avioliiton nykytilasta

 Kirjoitan yleisemmin avioliitosta, sen kehityksestä. Avioliitto on nykyisin vain sopimus, jonka voi purkaa helposti. On tultu kauas keskiajasta, jolloin liitto oli ikuinen ja eroa ei saanut pettämälläkään. Tämä kaikki on edistystä minusta. Mutta edistys on tuonut myös varjoja, joita ei uskalleta käsitellä tarpeeksi.

"Koti, Uskonto ja Isänmaa"

Pakko laittaa tänne sekava sepostukseni ystävälleni tekstistä, mikä jotenkin päätyi tähän aiheeseen lopulta, mihin on se alkanut johtaa yhä useammin, eli Uskontoon

Asuminen kuntoon

Kaikki tarvitsevat asunnon. Vielä parempi, jos jokaiselle voidaan taata koti. Suomen olosuhteet ovat sellaiset, ettei kenenkään voi edellyttää asuvan ulkona. Asunnottomuus on kaupunkien ja erityisesti pääkaupunkiseudun ongelma. Puolet asunnottomista on helsinkiläisiä ja lopuista puolet ”asuu” pääkaupunkiseudulla. Asunnottomuus ei pääosaltaan tarkoita ulkona asumista. Se on olemista laitoksissa, kun ei ole asuntoa, mihin siirtyä. Suuri asunnottomien ryhmä on hiljan eronneet miehet, ja heidän keskuudessaan vaihtuvuus on nopeaa.

Lastensuojelun keskusliitto,ja pyöreän pöydän ritarit

http://www.lskl.fi/files/1799/Hatkassa_final.pdf Missä perhe,asiantuntijataho siis,ja lapset,nuoret?Tähänkö menee siis 1,4 miljardia vuodessa?HUOSTABISNEKSEN SIVUTUOTTEENA siis nämä kokoustamiset.Lukekaa ihmeessä koko "tuotos",HUOLIEN nousu siis tuottaa tämänkaltaista tulosta,ja te maksatte ne tulokset laitoshuostista,puhumattakaan muista vapaudenriistoista.Rangaistukset huostalapsille ovatkin kovia,en ole yhtäkään tutkimusta nähnyt,jossa olisi otettu yhtä pontevasti kantaa es.lasten ja nuorten hyväksikäyttöön laitoksissa,sijaisperheissä jne.seksuaalista hyväksikäyttöä,kaltoinkohtelua,väkiv

Koti, kirkko ja isänmaa

Näillä tunnuksilla aikoinaan kokoomus ja Suomen porvarit menestyivät vaaleista toiseen. Näillä sanoilla ilmaistiin porvareiden arvot.

Kuitenkin talousjärjestelmä, jota he myös kannattivat ja kannattavat, on tehnyt selvän kaikesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä