Perussuomalaisia leimataan rasismilla

Kotimaa24.fi antoi tänään ymmärtää, että mielipiteeni maahanmuuttajia kohtaan oli loukkaava. Kotimaa24.fi toimittaja soitti tänään minulle sekä lisäksi pyysi kommenttia edustajien kielenkäytöstä jopa vähemmistövaltuutettu Eva Biaudetilta. Vähemmistövaltuutettu ehtikin luonnehtia perussuomalaisten edustajien kielenkäyttöä loukkaavaksi, tietämättä omasta asiastani sen taivaallista.

Ensinnäkin. Poistamassani blogikirjoituksessani en ottanut mitään kantaa maahanmuuttajiin, vaan kuten otsikko ”maahanmuuttopolitiikan vaikeus” kuvasi kirjoitusta, kyse oli maahanmuuttopolitiikan vaikeudesta ja kansalaisten tulkinnasta.  Toimittaja toimi asiattomasti antaessaan lukijoiden ymmärtää, että tarina Ibrahimista oli minun keksimäni tai mielipiteeni, koska kerroin hänelle kyseen olleen satiirinen kertomus, jonka olin kopioinut sosiaalisesta mediasta. Myös mielipiteiden kysyminen Saalem seurakunnan pastorilta kuvastaa huonoa journalismia, värittää muuten tyhjää aihetta tarkoitushakuisesti. 

Vaikka kirjoitus ei ollut mielipiteeni, poistin sen blokistani, koska kansanedustajaksi valittuani haluan olla poistamassa esteitä järkevälle maahanmuuttopolitiikalle. Kaikkien perussuomalaisten kansanedustajien tulisikin ymmärtää, ettei tässä tilanteessa ole järkevää antaa polttoainetta pyromaaneille, joiden kynä on huomattavasti terävämpi kuin kielemme.  Aikaa ei kannata tuhlata turhanpäiväiseen väittelyyn mielipiteistä vaan pyrkiä kaikkien kanssa rakentavaan vuorovaikutukseen, ja siten poistaa turhia rasistisia leimoja joilla puoluettamme halutaan leimata surutta.

——–
27.2.2011 kirjoittamani ja poistamani kirjoitus kokonaisuudessaan ilman Ibrahimin tarinaa:
”MAAHANMUUTTOPOLITIIKAN VAIKEUS
Maahanmuuttopolitiikka on niin vaikea laji, että sanot mitä tahansa niin aina on kymmenen puolesta ja kymmenen vastaan. Jotain kuitenkin tulisi tehdä, tekemättömyys on huonoin vaihtoehto, koska se ei ainakaan vähennä maahanmuuttovastaisuutta. Suomessa tulisi ottaa mallia maista joissa maahanmuuttoa on harjoitettu kauemmin ja suuremassa määrin kuin meillä. Jos on hyvää puhutaan siitä ja jos huonoa vaietaan niistä. Ei kun päinvastoin, no en mää tiiä, kertokoon Ibrahim joka on kokemusta enemmän;
”————–”
Tämä humoristinen kuvaus maahanmuuttajasta ei tietenkään ole yks yhteen, mutta varmasti kuvaa usean suomalaisen tuntoja maanahanmuuttajan oikeuksista, joita usein on enemmän kuin suomalaisella. No, mitä sitten tulisi tehdä, se selviää seuraavan hallituksen aikana jos on selvitäkseen..”

mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Toimin kansanedustajan 2011-2023. Tällä hetkellä Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen ja -hallituksen vpj. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu