Messu Mielipiteitä lapsista/nuorista, päihteistä, arvoista, valtakunnan politiikasta ja Vantaan Kaupungin päätöksenteosta

Eduskuntatyö käynnistyi

Eduskuntaryhmässämme jaettiin tänään valiokuntapaikkoja. Sain sivistysvaliokunnan paikan joka vastaa parhaiten nuorisoon kohdistuvaa päätöksentekoa. Hyvä näin. Tänään myös valittiin eduskunnan uudeksi puhemieheksi Ben Zyskowicz. Ensimmäiseksi varapuhemieheksi eduskunta valitsi sosiaalidemokraattien Jutta Urpilaisen ja toiseksi perussuomalaisten Anssi Joutsenlahden.

 

Edessä on vaikeat hallitusneuvottelut jossa Portugalin tukipaketti nousee tärkeimmäksi kysymykseksi; miten hyvin Perussuomalaiset ja Sosiaalidemokraatit pärjäävät Kataisen kanssa neuvotteluissa.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Viihdepalsta Viihdepalsta

Kai sitä nyt ylivoimalla...

Jukka Pelkonen

Mitä mieltä olet puoluetoverisi Hakkaraisen lausunnoista tällä videolla:

http://www.hs.fi/videot/1135265668070?kategoria=Uu...

juha juntunen

Hyvä juttu tuo sivistysvaliokunta. Siellä pääset vaikuttamaan mm. nuorison asioista, ko. valiokuntahan vastaa myös urheilusta? Yksi kehityskohdehan voisi olla koululiikunnan (ja sen mielekkyyden) lisääminen.
Hallitusneuvottelut ovat varmasti vaikeat ja niissä varmasti jokainen puolue joutuu joustamaan, jotta jonkunlaiseen sopuun päästään. Toivottavasti hallitus saadaan kasaan nopeasti ja yksimielisesti, jottei ajauduta belgian tilanteeseen, missä ollaan oltu ilman hallitusta jo vuosi. Silloinhan suomelle ja sen päättävälle elimelle nauraisi kaikki maat, nekin jotka eivät sitä jo tee.
Tsemppiä ja eiköhän tästä hyvä tule.

Käyttäjän tonyvuori kuva
Tony Vuori

Toivottavasti Demarit pitää linjansa tuon tukipaketin suhteen, niin yhdessä Persujen kanssa silkka ylivoima sanelee ja Kokoomus joutuu harkitsemaan kantaansa uudelleen. Kokoomukselle vaaliteeman pyörtäminen on helpompaa kuin kahdelle muulle, sillä eivät ottaneet mitenkään ehdotonta kantaa asiaan. Olivat vain "sitoutuneet vastuulliseen politiikkaan", jota hallitus harjoitti Keskustan johtamana.

Tsemppiä eduskuntatyöhön.

Käyttäjän mikaniikko kuva
Mika Niikko

Juuri Näin Tony... Kokoomus taipuu ainoastaan jos myös SDP pitää vaalilupauksestaan kiinni ja hyvä suomen edun mukainen kompromissi varmasti löytyy.

Veli-Pekka Kortelainen

Tsemppiä Mika sulle!

On muuten kiva nähdä, että meitä ex-KD-läisiä on yhä enemmän täällä PS:ssä.

Käyttäjän mikaniikko kuva
Mika Niikko

Moi... Tiedoksi etten ole entinen kd tai muunkaanlainen...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset