Vihervasemmisto ja Soinin aborttikysymys

Raamattuun ja Jeesukseen uskova kristitty ei hyväksy elämän lopettamista. Ei kohdun ulkopuolella eikä sen sisäpuolella. Ulkoministeri Soini ei ole tämän vakaumuksensa kanssa yksin. Näin eivät ajattele vain katolilaiset vaan miljoonat ihmiset muistakin kuin uskonnollisista syistä.

Maamme huoltosuhteesta puuttuu vuoden 1975 lähtien reilu puoli miljoonaa kohtuun lasta. Aborteista 93 % tehdään sosiaalisista syistä. Joka voi olla mikä tahansa. Abortin yksioikoinen leimaaminen naisen oikeudeksi ja miksi tahansa lääketieteelliseksi toimenpiteeksi kieltää äidiltä surun. Kaipauksen käsittely jää vaiheeseen.

Aborttiin liittyy paljon kipeitä kysymyksiä. Kuitenkin moni kysyy, missä kulkee raja naisen oikeudesta omaan kehoonsa suhteessa kehon sisällä olevasta elävästä lapsesta? Niistä ei vihervasemmiston mukaan ilmeisesti saisi puhua.

Ulkoministeri Soinille esitetään tällä hetkellä SDP:n, Vihreiden, Vasemmiston ja RKP:n puolesta epäluottamusta ”Ulkoministeri Soinin toiminta ulkomailla kiistää naisten oikeudet ja Suomen ulkopoliittisen linjan.”

Koko keskustelun pukeminen naisten oikeuksiin on harhaan johtamisesta, kun tiedetään mistä koko poru alkoi.

Vihervasemmisto haluaa tehdä Suomesta mielipiteen ja uskomisenvapauden kehitysmaan. Nyt ei äänestetä abortista vaan aivan jostain muusta.

Sanan- ja uskonnonvapautta saatava puolustaa. Soini petti puolueensa ja menetti uskottavuutensa. Mutta en silti alennu äänestämään hänelle epäluottamusta siksi, että hän käyttää sananvapauttaan.

mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Toimin kansanedustajan 2011-2023. Tällä hetkellä Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen ja -hallituksen vpj. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu