Tummat raiskaa, Halla-aho tuomitsee, loput vaikenee?

Mikäköhän suomalaisessa miehessä on vikana kun hän lukee lehdestä ulkomaalaisten (ja suomalaisten) tekemistä seksuaalirikoksista ja tulee vihaiseksi? Turhan usein saa lehdestä lukea naisiin kohdistuvista ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista, kuten tänäänkin HS uutisoi;”huonoa suomea puhuvaa mustahiuksista miestä epäillään nuoren naisen raskaamisesta pakkasyönä Tampereen rautatietunnelissa”.

Jussi Halla-ahosta on tehty rasisti koska hän on uskaltanut  julkisesti ottaa kantaa vastaavanlaisiin tapauksiin. Pääpaino hänen kirjoituksissaan on mielestäni ollut kritiikki maamme maahanmutto- ja kotouttamispolitiikkan epäonnistuminen, ei muukalaisvihan lietsonta. Epäonnistuneeseen kotouttamiseen tai lepsuun lainsäädäntöön yleensä ei ole vaikea yhtyä kun lukee tilastoja ulkomaalaisten tekemistä rikosksista Suomessa.
(HS 10.2.2008) ”2000-luvulla (Helsingissä) poliisin tietoon tulleista raiskauksista yli 40 prosentissa epäilty on ollut ulkomaalaistaustainen. Ryöstöissä sekä kiristyksissä osuus on lähes kolmasosa”.
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Maahanmuuttajat+yliedustettuina+Hels…

En ole vielä lukenut lehdestä suomalaisten miesten raiskaavan julkisilla paikoilla talvipakkasella naisia. En ole myöskään lukenut suomalaisten miesten pahoinpitelevän naisen ensin tajuttomaksi ja sen jälkeen joukkoraiskaavan hänet julkisella paikalla. http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=621380 Ihmettelen, onko lehdet valikoivia uutisoinnissaan vai ylittääkö ulkomaalaisten tekemät raiskaukset uutiskynnyksen niiden röyhkeyden vuoksi? Näitä lukiessani olen täysin samaa mieltä Halla-ahon kanssa, Suomessa on epäonnistuttu jossakin ja pahasti. Kun suomalainen mies raiskaa sitä ei silittele ja selittele kukaan. Ulkomaalaisen raiskaajan ollessa kyseessä, asiaa usein selitellään kulttuurieroilla ja syy yritetään vierittää uhrille, edes osittain. Raiskausta ei voikkaan laittaa kulttuurierojen syyksi ja suvaitsevaisuuskin on poissa laskuista. Jotain pitäisi tehdä mutta mitä? Sulkea loputkin vankilat ja madaltaa tuomioita ennestään vaikka Suomi on tilastojen mukaan Länsi-Euroopan väkivaltarikollisin maa?

http://www.independent.ie/national-news/ireland-the-safest-country-in-eu…

mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Toimin kansanedustajan 2011-2023. Tällä hetkellä Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen ja -hallituksen vpj. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu