Työpaikka jota ei mitkään lamat heilauta

Ensimmäisen kauden valtuuston jäsenenä yllättyy toistuvasti kuulemastaan. Tavallisena tallaajana ja entisenä yksityisyrittäjänä ei voi käsittää esimerkiksi sitä, miksi puolueet pitävät kaupungin eri toimialojen johtopaikkoja palkintopalleina? Toimialojen johtajia ja monia muitakaan virkamiehiä ei siis palkata pelkästään pätevyyden ja kokemuksen perusteella vaan puoluekirjan perusteella. Soveltuva henkilö onkin usein parempi kuin pätevin henkilö, koska kysymyksessä on puolueen palkintojärjestelmä.
Tämän vuoksi ei sitten ole ihme jos toimialue ei toimi taloudellisesti tai inhimillisesti järkevästi. Siihen ei välttämättä ole tarvittavaa kokemusta ja osaamista. Oikeastaan järkevästi toimimiseen ei ole edes tarvetta, sillä veronmaksaja maksaa viulut, ja se vähät välittää siitä mitä se ei ymmärrä. Parasta tässä työpaikkassa kuitenkin on se, ettei palkintojärjestelmästä voi tippua pois vaikka kuinka huonosti hommansa hoitaa, kunhan muistaa toimia puolueen etujen mukaisesti. Puolue ensin ja veronmaksaja vasta sitten ja kaikki menee hyvin.

mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Toimin kansanedustajan 2011-2023. Tällä hetkellä Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen ja -hallituksen vpj. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu